Blog

Filip Tudor: Nadšenec kávy a gastronómie. Profesionál, ktorý je pozitívny, vždy dobre naladený a zapálený pre veci, ktoré ho bavia. Jednou z nich je bezpochyby – káva.  V gastre sa pohybuje už viac ako 12 rokov....
     Tak ako je u nás zvykom, stále sa snažíme prinášať niečo nové. Či už v podobe nových receptúr, nápadov a inšpirácií, eventov, služieb no hlavne, v podobe nových sezónnych príchutí. Naposledy to bola edícia TVOY.  „Winter Editition“ –...
Samuel Kotrík:   Profesionál telom a dušou. Vždy dobre naladený, ochotný a pripravený vyčarovať dokonalú kávu či povedať pár zaujímavosti o produkte, ktorý vlastnoručne praží a pripravuje. V kávovom svete sa pohybuje dlhé roky. Pôsobil vo...
Počasie je už o poznanie slnečnejšie a to je znamením, že leto sa blíži. Teplé počasie, pozitívna energia, prechádzky mestom a pohoda na terasách vašich obľúbených podnikoch s dobrým drinkom v ruke. Pre nás, ako výrobcov poctivých a kvalitných sirupov je to...
Kristián Kroták: Na slovenskej barmanskej scéne už známe meno. Mladý, ambiciózny barman, ktorý svoje skúsenosti zberal v najlepších baroch nie len na Slovensku, ale aj vo svete. Začínal vo svojom rodnom meste. Postupne sa prepracoval do Bratislavy,...
Zima má svoje osobité čaro. Tak ako vonku, tak aj v našich domácnostiach. Podobne sú na tom chute jedál a nápojov. Aj preto oveľa častejšie siaháme po ovocí ako jabĺka či mandarínky a surovinách ako škorica...
Denisa Chovancová: Taktná, ambiciózna, bystrá a zábavná, mladá krv profi barmaniek. Po ukončení hotelovej akadémie v Prešove, Denisin barmanský život začal pridávať na gastro otáčkach po prevádzkach v Tatrách a top baroch v Košiciach. Denisa sa v roku...
Adam Gajdoš: Mladý, ambiciózny a kreatívny barman momentálne pôsobiaci v Košiciach. Po vyštudovaní Hotelovej akadémie v Ružomberku zbieral profesionálne skúsenosti tak v zahraničí, ako aj v domácom prostredí. Pôsobil ako barman v známych tatranských hoteloch a momentálne pracuje na už ikonickom mieste –...
Jeseň a zima. Čas krásnych farieb, rozmanitých korenistých vôni a jedinečnej pokojnej atmosféry. S príchodom tohto obdobia je potrebné seba i Vašu prevádzku naladiť na vlnu tých pravých punčov, horúcich drinkov, domácich čajov a ďalších elixírov, ktoré Vám i Vašim hosťom pohladia...
Róbert Merjavý: Profesionál telom a dušou. Svoje viac ako 20 ročné skúsenosti za profesionálnym barom zberal doma na Slovensku, ale aj v zahraničí. Viedol viacero barových tímov v rôznych hotelových baroch v Anglicku. Je vášnivý someliér a milovník cocktailov. Má rád...
Ešte pred tým ako začnem písať „klasický“ blog, kde by som rád priblížil špecifický segment novej rady sirupov TVOY. – kávové sirupy, začnem otázkou. „Máte radi kávu?“ Zamatovú, lahodnú, horkú, čiernu, s mliekom, bez mlieka, espresso, alternatívnu,...
Kto by nemal rád koláčiky ? Sladké či ovocné, cheesecaky či pavlové tortičky, s polevou alebo bez nej. My koláče doslova zbožňujeme. Máme radi netradičné chute, kombinácie, prelínanie chutí, kontrast sladkosti a jemnej kyslosti, vône a používanie netradičných ingrediencií. ...
Kto ma pozná vie, že v barovom svete sa už nejaký rok pohybujem. Konkrétne od roku 2005, za profesionálnym barom od roku 2009. Nebudem písať o začiatkoch a senzitívnych momentoch, ktoré väčšinu ľudí aj tak nezaujímajú. Každý ma svoj...