Adam Gajdoš:
Mladý, ambiciózny a kreatívny barman momentálne pôsobiaci v Košiciach. Po vyštudovaní Hotelovej akadémie v Ružomberku zbieral profesionálne skúsenosti tak v zahraničí, ako aj v domácom prostredí. Pôsobil ako barman v známych tatranských hoteloch a momentálne pracuje na už ikonickom mieste – za hotelovým barom Slavia v Košicich.
Adam je barmanom celou dušou a práci sa venuje naplno, čo možno vidieť aj pri pohľade na kreatívne drinky, ktoré vám v hoteli Slávia naservíruje. Rád experimentuje s chuťami a aj preto veľmi rád pracuje s radou ručne vyrábaných sirupov TVOY.
Ako vníma sirupy TVOY. Adam Gajdoš?
„So sirupmi TVOY. pracujem rád hlavne kvôli plnej ovocnej chuti a širokej ponuke príchutí. Ľahko sa s nimi pracuje, sú dobre využiteľné pri kreovaní drinkov, na doplnenie ovocných chutí. Široká škála príchutí, netradičné kombinácie a hlavne ide o lokálny produkt. To sú hlavné atribúty, prečo rád pracujem so sirupmi TVOY.“
Ako využíva sirup Adam? Ponúkame dva tipy Signature cocktailov, ktorými sa viete inšpirovať.
RASPBERRY HOT PUNCH:
2 bar. Lyžice malín
30ml Gin
25ml TVOY. sirup Malina x Mango x Ananás
50ml Brusnicová šťava
50ml Pomarančová šťava
Citrón
Spôsob prípravy: Zohriatie v kanvičke
Pohár: Champagne glass
Garnish: Sušený pomaranč a mäta
WINTER DAISY:
40ml Havana 3 Años
20ml Červené portské
20ml TVOY. sirup Višňa x Ibištek
50ml Ananásová šťava
½ Limetka
Spôsob prípravy: Shake
Pohár: Old Fashioned glass
Garnish: Sušený ananás, mäta, ibištekový kvet
Adam, ďakujeme za TVOY.e inšpirácie a prajeme veľa úspechov v profesnom a osobnom živote.