VOĽBA PROFESIONÁLA – ADAM GAJDOŠ

Adam Gajdoš:

Mladý, ambiciózny a kreatívny barman momentálne pôsobiaci v Košiciach. Po vyštudovaní Hotelovej akadémie v Ružomberku zbieral profesionálne skúsenosti tak v zahraničí, ako aj v domácom prostredí. Pôsobil ako barman v známych tatranských hoteloch a momentálne pracuje na už ikonickom mieste – za hotelovým barom Slavia v Košicich.

Adam je barmanom celou dušou a práci sa venuje naplno, čo možno vidieť aj pri pohľade na kreatívne drinky, ktoré vám v hoteli Slávia naservíruje. Rád experimentuje s chuťami a aj preto veľmi rád pracuje s radou ručne vyrábaných sirupov TVOY.

Ako vníma sirupy TVOY. Adam Gajdoš?

„So sirupmi TVOY. pracujem rád hlavne kvôli plnej ovocnej chuti a širokej ponuke príchutí. Ľahko sa s nimi pracuje, sú dobre využiteľné pri kreovaní drinkov, na doplnenie ovocných chutí. Široká škála príchutí, netradičné kombinácie a hlavne ide o lokálny produkt. To sú hlavné atribúty, prečo rád pracujem so sirupmi TVOY.

 

Ako využíva sirup Adam? Ponúkame dva tipy Signature cocktailov, ktorými sa viete inšpirovať.

RASPBERRY HOT PUNCH:

2 bar. Lyžice malín

30ml Gin

25ml TVOY. sirup Malina x Mango x Ananás

50ml Brusnicová šťava

50ml Pomarančová šťava

Citrón

Spôsob prípravy: Zohriatie v kanvičke

Pohár: Champagne glass

Garnish: Sušený pomaranč a mäta

 

 

WINTER DAISY:

40ml Havana 3 Años

20ml Červené portské

20ml TVOY. sirup Višňa x Ibištek

50ml Ananásová šťava

½ Limetka

Spôsob prípravy: Shake

Pohár: Old Fashioned glass

Garnish: Sušený ananás, mäta, ibištekový kvet

 

Adam, ďakujeme za TVOY.e inšpirácie a prajeme veľa úspechov v profesnom a osobnom živote.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn